studio
item1a1
spetters1a
stoplicht1a
Paul
[ ik mail ‘m gelijk
bureau

Het bureau onderscheidt zich ook door een no-nonsens aanpak, de korte lijnen en de scherpe tarieven. Ontwerp, vormgeving, illustratie, typografie, animatie, fotografie, video, long- en shortcopy, regie en redactie, alle disciplines worden doelgericht ingezet. Naast de genoemde producten is het bureau sterk in (digitale) magazines, (advertentie) campagnes, periodieken, jaarverslagen en direct mail-producten.

Over websites gesproken: Wolters Vormgevng ontwerpt, bouwt, host en onderhoud alle mogelijke web-uitingen. Actuele kennis van zaken maken van Wolters Vormgeving tot een plezierige, professionele partner. Neem contact op en laat u inspireren.

Extra: outsourcen = maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Collega Paul van Wijgerden runt in Manilla een professionele zuster-studio; het dtp-werk met wat 'volume' (handboeken, prijslijsten, prospectussen etc) maken we daar: het is professioneel, erg goedkoop en maatschappelijk verantwoord: want als we uw dtp-werk mogen outsourcen in Manilla, storten we een percentage van de omzet in het opleidingsfonds voor kansarme kinderen op en rond de vuilnisbelten van Manilla. (check  www.youngfocus.nl)

 

We zoeken in ons werk de optimale kruisbestuiving tussen creativiteit en effectiviteit; soms grenst die creativiteit aan kunst, soms aan plat plaatje, maar het is altijd effectief, doelmatig en op maat. We zijn dol op scherpe begrotingen, heldere afspraken en resultaat. Relaties waarderen ons gemotiveerde team, de know-how en de onderscheidende communicatie.

 

Wolters Vormgeving is samengevat een compact en krachtig reclamebureau: korte lijnen, verrassend, flexibel; vandaar liever die frisse wind, dan gebakken lucht. Welkom!

LogoWV
bureau